Skagen - Toppen af Danmark

Skagen og omegn byder på oplevelser for alle generationer 365 dage om året. Du kan se de mange aktiviteter på Toppen af Danmark ved at trykke her: Link til aktivitetskalenderen "Det Sker"  

I Skagen finder du desuden nogle af Danmarks skønneste strande, et levende byliv, inspirerende museer og en smuk natur. 

skagen-havn-small Altid masser af liv i det hyggelige havneområde.

Attraktioner nær Skagen

I området omkring Skiveren Camping finder du også nogle af Danmarks sjoveste og mest spændende attraktioner. Tag hele familien med til blandt andet: Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium og Ørnereservatet. Der findes faktisk også en hel underskov af andre spændende steder at besøge nær Toppen af Danmark, og dem kan du læse meget mere om HER

Køb Park Include Feriepakker med billetter til attraktioner

Med vores Park Include Feriepakker er der styr på hele ferien. Pakkerne inkluderer billetter til nærliggende attraktioner. På denne måde ved du hvad ferien koster, og du kan let koncentrere dig om at hygge og slappe af med hele familien.

Se vores Park Include Feriepakker her: Park Include Feriepakker.

Pakker og tilbud

Klik her

Oplevelser og aktiviteter for børn

For børnene venter der store oplevelser i byen. I sommerferien er der blandt andet guidede ture, da der er stor fokus på at give børnene en sjov og spændende ferie – disse ture er eksempelvis sammen med familien eller sammen med andre børn.

Mange af aktiviteterne for børn er koncentreret omkring skolernes ferier, hvor der blandt andet er spændende arrangementer på museerne i byen og Farm Fun i Aalbæk m.v. 

Kunst, kultur og historie

Skagen er en udpræget turistby, der først og fremmest er kendt for sin særprægede natur og for sine kunstmalere.

Sidstnævnte var en gruppe danske kunstmalere, P. S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher – der fandt områdets naturlige lys så specielt og spændende, at de bosatte sig på Jyllands nordspids og skabte en række mesterværker inden for malerkunst. Disse mesterværker kan i dag ses på Skagens Museum.

Hele året har Skagens Museum, Skagen By- og Egnsmuseum samt Bamsemuseet særlige tilbud og arrangementer.

Byen er ligeledes kendt for sit hyggelige havneområde med lækre restauranter, Skagen Festivalen og selvfølgelig Sandormen, som tager dig ud på spidsen af Danmark – Grenen er et af landets mest populære turistattraktioner.

Begivenheder på Toppen af Danmark

I Skagen og omegn kan du opleve et væld af begivenheder, festivaler og aktiviteter inden for mange forskellige emner. Musik, kunst, kultur, sport, natur og havets muligheder, er blot nogle af de fantastiske oplevelser som byder sig til. Se kalender med begivenheder.

Kom og oplev det Nordjyske fra sin bedste side. Livet omkring byen er fantastisk og byder på en masse sjove og spændende oplevelser. Er man til naturskønne udflugter eller dagsture til de mere kendte attraktioner?! Skagen og omegn byder på det hele.