Naturoplevelser i særklasse

Masser af aktiviteter for både børn og voksne

Skiveren Camping ligger lidt syd for Skagen i omgivelser der danner den perfekte ramme for sjove og udfordrende
aktiviteter. De store klitplantager og smukke skove indbyder til dejlige familiestunder. Den varierende natur er også
ideel til løbeture, MTB-/ og cykelture eller inspirerende vandreture.

Skiveren Camping ligger kun ca. 250 meter fra Vesterhavet og her er smuk hvidt strandsand så langt øjet rækker.

Danmarkskort skiveren
 

Aktiviteter

Gå eller løb
Cykling og MTB
Minigolf og golf
Sjov, leg og spil
Fiskeri
Fitness og wellness
Det siger vores gæster...

Overnatningsmuligheder

Camping

Hytter

Oplev området

Fårup Sommerland

Nordsøen Oceanarium

Ørnereservatet

Skagen

Nordjylland

Nyheder

sep 04, 2023

Forlængelse af sæsonen med efterårsferie

Vi holder igen i år åbent til og med efterårsferien, og afslutter således først sæson 2024 søndag 20/10.

I efterårsperioden er der stadig masser af liv på pladsen. På stranden er der bedre plads og mere gang i vinden og bølgerne. Tag varmt tøj på, gå en lang tur på stranden og mærk elementerne.

Når I så trænger til at få varmen igen, så er der masser af indendørs aktiviteter fx motionscenter med mange forskellige træningsmaskiner til alle muskler i hele kroppen.

Børnene kan boltre sig i PULS Aktivitetscenter til holdsport; fodbold, basketball, volleyball, softball, floorball, minibowling, softball og håndbold.

Eller hyg jer sammen som familie med sjove brætspil; Twister, Matador, Ludo, Partners , Risk, Scrabble, Scrabble Junior, Rummicub,
Spejlæg, Skak, Mølle/Dam, Backgammon og Kinaskak... spørg i informationen. 

Efterårsferien markerer afslutningen på sæsonen og vi har skruet op for hyggen med en masse fælles aktiviteter. Kom og vær med til eftermiddagshygge i StrandCaféen med fx boller og varm kakao, aftenhygge i StrandCaféen med Irish Coffee eller gin-aften. Smag dagens ret i StrandCaféen. Deltag i vandretur, snapsetur eller svampetur med lokalkendt guide. Og så er der selvfølgelig børneaktiviteter med fx snobrødsbagning. I Skiveren Letkøb holder vi et stort udsalg d. 20/10 - 22/10 med helt op til 50 % rabat.

Se de gode efterårsferietilbud for familier og for to personer – både camping og hytter.

 

Read More
jun 01, 2022

NYT! Ladestandere til el-biler

Vi rider med på den grønne bølge og introducerer nu 4 stk. 22 kW Defa ladere ved ventepladsen og 2 stk. 11 kW Defa ladere ved centerbygningen. Hent Cloud Charge app-en, registrer dig med betalingskort og din bils mærke og modelnummer, start ladningen. Nemmere bliver det ikke, og den aktuelle KWh-pris kan ses på Cloud Charge-app-en.

 

maj 20, 2022

Velkommen til det nye skiveren.dk

Velkommen på den helt nye udgave af vores hjemmeside www.skiveren.dk og den helt nye Onlinebooking - vi håber, at du synes om det.

 

Tilmeld nyhedsbrev og VIND et feriegavekort Værdi: kr. 2.500,-

Med nyhedsbrevet får du seneste nyt fra pladsen, gode tilbud og historier. Udfyld formularen med dit navn og e-mail og tryk tilmeld, så deltager du i lodtrækningen.

Se mere
 

Giv et feriegavekort

Du bestemmer selv beløbet – dog min. 100 kr. Et feriegavekort til Skiveren Camping kan bruges til alle former for overnatning, aktiviteter mm.

Se mere  

Anerkendelser

camping info award winner 2021

Camping.info award

Skiveren Camping blev kåret til bedste campingplads i Danmark ved Camping. info Award 2015, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og igen i 2024.

ACSI Award

ACSI Award

Vi vandt en ACSI Award i kategori en bedste cykle- og vandreruter i Danmark. Det er vi utrolig stolte af. Vi kom ud som en af vinderne fra ikke færre end 50.000 stemmer. Tak fordi du gav os din stemme. Vi håber snart at byde dig velkommen til vores smukke campingplads.

camping info award winner 2021

DCC prisen

Som en af blot 5 campingpladser i Europa, har vi vundet DCC Europapreis 2015 - en meget anerkendt pris, som har eksisteret siden 1996.