Camping i Nordjylland

Nyd en campingferie på Skiveren Camping – og få et dejligt ophold på én af de skønneste campingpladser i det Nordjyske. Her får du camping for hele familien, når det er allerbedst.

Oplev campingpladsen og dens mange aktiviteter eller besøg de mange omkringliggende attraktioner. Du vil have en oplevelsesrig campingferie i vente.

Camping i Nordjylland byder på noget ganske særligt. Den lange kystlinje med brede strande og det hvide sand er helt unik – ligesom naturen og landskabet byder på dejlige gå-/vandreture i skoven eller klitområderne.

Med en campingferie på Skiveren Camping er der altid noget at give sig til. Vær aktiv og få pulsen op med en masse sjove lege og aktiviteter eller udnyt vores fitness og wellness center.

Miniferie er mere populært end nogensinde – og hvorfor ikke besøge Nordjylland næste gang, at du skal af sted. Lad Skiveren Camping være jeres base, imens ferien nydes med masser oplevelser for hele familien. I kan f.eks. tage turen til Fårup Sommerland, eller besøge Skagen på toppen af Danmark.

skagen-havn-small

Masser af liv og plads til hyggelige stunder

 

Pakker og tilbud

Klik her

Overnatning i Nordjylland

Lej én af vores hytter og oplev campingferie på en komfortabel måde.

Hvem siger, camping kun foregår i en campingvogn? Går turen til det Nordjyske tilbyder Skiveren Camping på dejlig og indbydende overnatning for hele familien.

Søger du derfor overnatning til den næste sommerferie, miniferie eller bare til en hyggelig weekend, er Skiveren Camping et oplagt valg. Vi tilbyder flere forskellige hytter med plads til alle.

Alle vores hytter har eget toilet, bad og køkken. Vælg en campinghytte næste gang du skal til Nordjylland og oplev samtidig campinglivets glæder.

Se vores campinghytter her...