Skagen Grå Fyr – Center for trækfugle

Besøg Skagen Grå Fyr – Center for Trækfugle, der kun ligger en halv times kørsel fra Skiveren Camping.

Fuglestationen i Skagen giver alle interesserede mulighed for at opleve og blive klogere på de mange millioner af trækfugle, der hvert år passerer toppen af Danmark.

I det gamle fyr ved Skagen kan du følge fuglenes træk til deres foretrukne ynglepladser. Se de mange forskellige fuglearter, der passerer fuglestationen ved Skagen – én af Nordeuropas bedste trækfuglelokaliteter.

traekfugle-centret-skagen

Kom tæt på de mange trækfugle, når du besøger Skagen Grå Fyr – Center for Trækfugle.

 

Pakker og tilbud

Klik her

Fugleoplevelser i Skagen

Stedet byder på flere imponerende fugleoplevelser, hvor du også får mulighed for at følge arbejdet på den videnskabelige fuglestation. Bliv klogere på, hvordan trækfuglene arter sig og finder vej, når de uden videre flyver tusinder af kilometer både forår og efterår.

I midten af maj kan du samtidig besøge Skagens Fuglefestival, hvor du kan nyde oplevelsen i fællesskab med entusiaster og andre nysgerrige. Bliv vejledt af erfarne ornitologer, og bliv betaget af det imponerende fugletræk.

Det er også muligt bare at nyde udsigten fra Skagens fyrtårn – Danmarks næsthøjeste fyr på 46 meter.

Overnatning nær Skagen

Book en overnatning på Skiveren Camping nær Skagen og bo tæt på de danske trækfugle, når du besøger Skagen Grå Fyr – Center for Trækfugle.

Vi tilbyder flere forskellige overnatningsmuligheder:

Se vores tilbud og pakker her.

Flere oplevelser i Nordjylland

Med en overnatning på Skiveren Camping er du tæt på alle oplevelserne i og i nærheden af Skagen. Besøg også Den tilsandede kirke, Ørnereservatet, eller nogle af de mange andre oplevelser i Nordjylland.