15.6.2020: Information om åbne faciliteter fra 15. juni:

Så er 3. fase af genåbningen  igang, og det betyder, at følgende faciliteter nu også er åbne hos os:

StrandCafeen åbnede til Kr.Himmelfartsferien og har weekend-åbent indtil uge 26, hvorefter cafeen har åbent hver dag fra kl. 12.00.
Swimmingpoolen åbnede fredag til Pinse og er åben hver dag fra kl. 9 til 21.
Puls Aktivitetcenter er næsten helt åbent, med fitness-centeret, boldspilbanen, minibowling-banen,
air-hockey-borde, bordtennis og playstation-rum - børnelegerummet er lukket pga. smittefaren.

Vores wellness-center med sauna, dampbad, whirlpools og udsigtsterasse er desværre stadig            lukket, da dette falder ind under badelande, som først kommer med i fase 4 sidst i august, som det ser ud nu. Det samme gælder for de adskilte dame- og herresaunaer i bygning Midt.

Der er skiltning om maximum antal personer i en lang række rum, som naturligvis skal følges.

Vores 3 sanitetsbygninger er nu helt åbne, og vi foretager rengøring flere gange i løbet af dagen.

Vi glæder os til at se jer i Skiveren.


15.4.2020: Information om åbning fra 15. april:

Som vi også tidligere har meldt ud, så holdt vi lukket i Påsken og frem til den 14. april., da vi ikke ville risikere at udsætte vores gæster for smittefare ved corana-virus.

Vi følger nu igen myndighedernes råd og datoer, og vi starter derfor fra i dag, onsdag den 15. april, på en stille og rolig åbning, ligesom institutionerne og skolerne også gør det. Det betyder, at familiebaderummene og køkkenerne i de tre sanitetsbygninger nu er åbne og klar til brug. Supermarkedet er åbent hver dag fra kl. 7.30 og Informationen holder åbent fra kl. 8 til 16.

Der er en mængde forholdsregler, vi skal følge, og på campingpladsen har vi gjort følgende tiltag:

- Der er opsat skilte ved butik, Information og servicebygninger om gode vaner, hold afstand og stop.
- Der er orienteret om max antal personer i Informationen (max 1 person), i vaskeriet (max 2 personer),   på legepladsen (max 10 børn), på minigolfbanen (max 10 personer) og i køkkenerne (max 6 personer).

- Ved alle servicebygninger er der opsat hånddesinfektionsgel til gæsterne.

- Ud over de daglige rengøringer bliver håndtag, vaske og armaturer sprittet af flere gange i løbet af dagen.

 -I familiebaderummene har vi sat desinfektionsmiddel til at desinficere armaturer og håndvaske.
- Ved opslag i familiebaderummene beder vi gæsterne spritte af efter sig, når de er færdige.

- I butikken er der sat plexiglas op ved kasserne og skiltning på gulvet om at holde afstand.
- Der er sat håndsprit op ved ind- og udgang til butikken og i Informationen.
- Vores café, aktivitetshal, fitnesscenter, legerum, opholdsstuer, wellnesscenter og saunaer er lukkede.


Vi håber, at alle disse tiltag bliver taget godt i mod, så vores gæster kan hjælpe os med at passe på hinanden, og vi glæder os rigtigt meget over, at vi nu kan komme i gang med den nye sæson.

Vi ses i Skiveren.

De bedste hilsner

Bruno Rytter Skiveren og personalet

Skiveren Camping


25.3.2020: Information om udsættelse af sæsonstarten pga. coronavirus

På Skiveren Camping har vi i lang tid været i fuld gang med at forberede sæsonstarten, og vi har glædet os meget til at åbne som vi plejer fredag før Palmesøndag den 3. april.

Vi har holdt os løbende orienteret om situationen i forhold til coronavirus og fulgt de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer, som stadig giver grønt lys for, at vi kan åbne som planlagt – dog med store begrænsninger i forhold til de indendørs faciliteter.

Til trods de mange begrænsninger har vi været af den opfattelse, at netop camping kunne være en rigtig god mulighed for vores gæster til at komme væk hjemmefra og ud i naturen og den friske luft.

I mandags, den 23. marts, modtog vi gennem vores brancheorganisation Camping Outdoor Danmark en indskærpelse af sikkerhedsreglerne på campingpladserne fra Sundhedsstyrelsen og Politiet, som er meget omfattende for en stor plads som vores med de mange faciliteter, vi har hos os. Specielt fællesfaciliteterne kan frygtes at udgøre en mulig smittekilde for coronavirus.

Da vi ikke vil risikere at udsætte vores gæster for smitte, ser vi os nu nødsaget til at udsætte sæsonstarten til efter Påske – foreløbigt til tirsdag den 14. april.

Da vi har et stort antal sommerhuse i området, har vi valgt at holde fast i, at vores supermarked åbner som planlagt næste fredag den 3. april. Så ser vi, om der er opbakning fra de lokale til at bruge butikken og tager den derfra.

At udsætte sæsonstarten på campingpladsen har været en rigtig svær beslutning, men vi er sikre på, at det er det eneste rigtige at gøre i den nuværende situation. Vi håber på forståelse for vores beslutning fra vores mange gæster, og vi glæder os til at se jer alle igen i Skiveren.

De bedste hilsner

Bruno Rytter Skiveren og personalet

Skiveren Camping