Helligdagspakker
– når de ekstra fridage skal udnyttes maksimalt!

Campingferie og hytteferie i helligdagene er altid et hit! Skiveren Camping tilbyder helligdagspakker i alle helligdagsferierne: – Påsken, St. Bededag, Kr. Himmelfart og Pinsen.

Så udnyt muligheden allerede nu, hvis du er interesseret i en helligdagsferie i toppen af Danmark.

Når du besøger Skiveren Camping kan du glæde dig til en række gode faciliteter i et naturskønt område med muligheden for oplevelser i lange baner.

Vi tilbyder både helligdagspakker i hytte eller udlejningsvogn og i egen vogn eller telt, så tag en pause fra hverdagen og nyd livet og familien i fantastiske omgivelser.

 

Sorter helligdagstilbud efter:

 

Campingferie og hytteferie i påsken

Er du interesseret i en billig påskeferie? Så har Skiveren Camping gode påskeferie tilbud klar til dig, hvad enten du er interesseret i campingferie i egen vogn eller hytteferie.

Bestil din påskeferie og glæd dig til en aktiv og oplevelsesrig ferie i påsken. 

 

Campingferie og hytteferie i St. Bededagsferien

Tag på en camping- eller hytteferie i St. Bededags-ferien. Skiveren Camping har både gode camping tilbud i din egen vogn eller telt og hyttetilbud i en af vores 27 hytter. 

Kom til Skiveren Camping og få en aktiv og oplevelsesrig ferie i St. Bededagsferien. Se tilbud nedenfor.

 

Campingferie og hytteferie i Kr. Himmelfartsferien

Bestil et ophold i Kr. Himmelfarts-ferien i en af vores hytter eller udlejningsvogne. Eller tag selv vognen med.
Find det campingtilbud eller hyttetilbud, som passer til jer.

Glæd dig til en aktiv ferie nær Skagen - med masser af aktivitetsmuligheder og oplevelser. Se tilbud nedenfor.

 

Campingferie og hytteferie i pinsen

Bestil en billig Pinse-ferie i din egen vogn eller lej en af vores udlejningsvogne eller hytter. Se de gode Pinse-tilbud på campingferie og hytteferie nedenfor. Skynd dig at booke din ferie. Der er rift om pladserne i pinsen.

Glæd dig til de mange aktivitetsmuligheder på campingpladsen og til de mange oplevelser, som venter i området omkring Skiveren Camping. 

 

Sommerferie-pakker
– når du vil slappe af og nyde hele ferien!

Under vores sommerferie-pakker finder du helt sikkert noget som passer til dig. Vi tilbyder nemlig ’All Include’ og ’Park Include’-pakker – og med vores sommerferie-pakker styrer du selv, hvad ferien skal koste.

Nyd den danske sommer hos Skiveren Camping, hvor aktiviteterne og oplevelserne er mange!

Ta’ eksempelvis en "Park Include Pakke", hvor billetterne til enten Nordsøen Oceanarium, Ørnereservatet eller Fårup Sommerland er med i pakkens pris. Alternativt kan du også, med vores ’All Include’-pakke, booke hele ferien! Så er der styr på både morgenbrød, is, aktiviteter og oplevelser for hele perioden.

Er du bedsteforældre? Så se vores unikke sommerferie-tilbud og tag gerne børnebørn med.

Sorter sommertilbud efter:

 

Camping med all inclusive

En campingferie med all inclusive - det lyder slet ikke dumt, vel? På Skiveren Camping kalder vi all inklusive for all include. I får det samme – nemlig det hele…

Med all inclusive ved I, hvad ferien koster. Her får I en samlet pakke, der gælder for 2 voksne og 2 børn. Vælg den all inclusive pakke, der passer til jeres behov.

Alle pakkerne tilbyder bl.a. gratis brusebade, gratis internet, gratis swimmingpool og meget meget mere. Tilbuddene gælder fra uge 28 til uge 32.

Camping med all inclusive giver jer muligheden for at nyde ferien uden at skulle tænke over, hvad den kommer til at koste.

Vælg en all include pakker der passer jer...

Park Include feriepakker i sommerferien - så ved du hvad ferien koster!

Tag børnene med på en aktiv campingferie og få samtidig billetter til en forlystelsespark med i prisen. Book en Park-Include feriepakke i sommerferien. Vælg mellem Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland eller Ørnereservatet. Vælg derefter om det skal være 4 dage eller 7 dage.

På Skiveren Camping finder du masser af aktiviteter i hele sommerferien. Der er både noget for små og store - og naturligvis swimmingpool for legesyge vandhunde.

Park Include feriepakkerne gælder i hele sæsonen. 

 

Bedsteforældre-tilbud i sommerferien

Tag alle børnebørnene med på bedsteforældre- camping i uge 26, 27, 28, 32 eller 33. Vælg mellem 4 dage eller 7 dage. Bestil et super godt camping-tilbud med bl.a. gratis brusebad, swimmingpool og internetadgang og en runde minigolf på Skiveren Minigolf Center.

Glæd dig til en aktiv og oplevelsesrig campingferie med masser af aktivitetsmuligheder for både dig og dine børnebørn.
Og husk at prisen er den samme uanset antallet af børnebørn (under 18 år)

 

Senior Pakker

Benyt dig af vores meget populære seniortilbud, når du vil på campingferie. Jo længere tid du bliver, jo billigere bliver det pr. overnatning. Og bliver du længe nok, så betaler du kun kr. 300,- pr. ekstra uge.

Vores seniortilbud gælder helt frem til og med uge 28 - og igen fra og med uge 32.  

 

Nyheder fra Skiveren Camping

Tilbud fra Skiveren Camping
- AKTIV Camp ved Skagen