Strandcafeen

Det gode køkken på toppen af Danmark

En vigtig del af enhver ferie er mad og drikke og de oplevelser som fællesskabet omkring bordet giver. På Skiveren Camping er der en lang række muligheder for at spise som I har lyst, og vil I gerne ha’ det hele serveret, er I velkomne på StrandCaféen. 

Her tilbydes spændende retter fra vores menukort og i højsæsonen uge 28 til 32 tilbydes en form for buffet med masser af lækker mad. Når vejret tillader det, holder grillterassen "Ryttergården" åben med dagens grillret og i forbindelse med vores grill-aftener vil der ind i mellem også være live-musik.
 cafeen-chris Spændende buffetter og udendørs servering

Pakker og tilbud

Klik her

Åbningstider

StrandCaféen åbner hvert år onsdag i Påsken, og i påskedagene er åbent alle dage frem til frokost Påskemandag. I forsæsonen er caféen åben fredag aften, lørdag aften og søndag frokost i almindelige weekends og fra aftenen før helligdagene Store Bededag, Kr. Himmelfart og Pinse, hvor der naturligvis også er åbent frem til frokost om søndagen og Pinsemandag. 
Fra 1. juli til sidst i august er StrandCaféen åben hver dag fra kl. 12.00. I september er der weekendåbent i de første 4 weekends, hvorefter StrandCaféen siger tak for denne sæson.

Kontakt

 

Du kan se meget mere om StrandCaféens menukort, udvalget af buffetter og åbningstiderne ved at besøge deres hjemmeside: 
www.strandcafeen.dk  eller ved at kigge forbi deres Facebook-side:  http://www.facebook.com/strandcafeenskiveren 
- Husk at klikke på Synes godt om!
StrandCaféens telefonnummer er 98 932060