Bruno selfie

Tæt på Skiveren Camping

Skiveren har gennem generationer været et af de mest populære camping- og feriemål i Danmark, og på den familiejede Skiveren Camping gør vi os umage for at sikre, at din ferie bliver noget ganske særligt.

Skiveren Camping drives nu af Bruno Rytter Skiveren i samarbejde med hans dygtige personale.

De har et helt klart mål:

  • Vi vil være campisters naturlige valg, når de ønsker en aktiv ferie i Danmark.
  • Vi vil være campisters naturlige valg, når de ønsker at tage på camping eller hytteferie ved Skagen eller Nordjylland.

Skiveren Camping er den eneste 4-stjernede campingplads i Skagensområdet, og her finder du 595 standpladser, 27 hytter og 6 nye udlejningscampingvogne.

De levende hegn på pladsen giver læ og er med til at gøre de enkelte standpladser både hyggelige og ugenerte.

En aktiv ferie

Skiveren Camping er en campingplads med masser af muligheder for en sund og aktiv ferie – en ferie, som giver dig og din familie totalt velvære.

Aktiv ferie har ingen aldersbegrænsning. Alle kan deltage, både børn og voksne. Der er noget for enhver smag, temperament og vovemod. Men vigtigst af alt, den aktive ferieform kan kombineres med skønne naturoplevelser, gode familiestunder og en dejlig følelse af at have udrettet noget godt for sig selv, sit helbred og sin familie.

Prøv et væld af aktiviteter og få mulighed for at være ét med naturen på den gode og sunde måde – både udenfor og indenfor på campingpladsen. Læs mere om badning, gå og løb, geocaching, cykling, fiskeri, golf, sjov, leg og spil.

Uanset hvilken aktivitet, du er interesseret i, er det hele sat i system. Opskrifterne er klar til en aktiv ferie, så kom og hent dig en aktivitetsfolder i vores Information.

 

DK-Camp plads

Skiveren Camping er medlem af DK-Camp, som er Danmarks største sammenslutning af campingpladser.

Historien

Fra kro til camping

Vestkysten er kendt for sit barske klima, og op gennem 1800-tallet var det ikke sjældent at det hårde vejr skabte problemer i Tannis Bugt. Alvejen fra Tversted, som fulgte stranden mod nord, kunne ikke benyttes i stormvejr, og rejsende måtte dreje fra ved Råbjerg Skiver og krydse fastlandet. Undervejs passerede de nogle få gårde i de forblæste klitter, og på en af disse gårde boede Niels Chr. Marinus Nielsen. Han var også kendt under navnet Niels Skiveren, og da trafikken forbi gården tiltog omkring århundredeskiftet, begyndte Niels Skiveren i det små at drive gæstgiveri på sin gård.

Fra gæstgiveri til kro

Snart kom turister fra nær og fjern til Skiveren for at bade, nyde den smukke natur og tage på udflugt i hestevogn, og også det daværende kongepar, Christian X og dronning Alexandrine besøgte stedet. Dronning Alexandrine var så begejstret at hun tilbød Niels Skiveren og hustruen Kristine at hjælpe med at få en krobevilling, og sådan blev Skiveren Kro og Badepension grundlagt. Også andre satte pris på egnen, og mange kendte danskere har gennem tiden købt eller bygget sommerhus i Skiveren.

- og til camping

Efter 2. verdenskrig overtog Niels Skiverens søn, Christian, krodrift, landbrug og badepension, og da der var støt stigende interesse for at overnatte i telt, oprettede Christian og hustruen Else en egentlig campingplads. Parret etablerede også en lille købmandsbutik i bryggerset og leverede bl.a. friskbagt morgenbrød til gæsterne, og gennem de følgende år blev arealerne løbende udvidet.

I 1968 blev slægtsgården solgt, og samtidig overtog Christians datter og svigersøn, Tove Skiveren og Jan Rytter Hansen, den daglige drift af Skiveren Camping. Under deres ledelse etablerede man bl.a. butikker, hytter, toiletbygninger og legeplads, og da næste generation i 2003 rykkede ind, var campingpladsen en af de bedst udstyrede i Nordjylland.

Skiveren Camping drives nu af Bruno Rytter Skiveren i samarbejde med hans dygtige personale.