Skøn beliggenhed nær Skagen

Syd for Skagen, midt i det smukke, fredede naturområde ved Tversted Klitplantage og kun et stenkast fra Vesterhavet, der ligger Skiveren Camping. Her kan alle få deres ferieønkser opfyldt, uanset om man er til sport, natur eller kultur, og børnene - de vil elske det! Skiveren har de helt ideelle rammer for en aktiv ferie i naturskønne omgivelser ved Skagen - med skove og strand lige udenfor campingpladsen.

Med sine 4 stjerner er Skiveren Camping blandt eliten i Dansk camping, dette sikrer dig at kvaliteten altid er i top...

beliggenhed-lille

Altid plads til hygge med familien.

Pakker og tilbud

Klik her

Området omkring Skiveren Camping

I området omkring Skiveren Camping kan I bl.a. studere det overdådige dyreliv, samle sten og rav eller finde spændende og usædvanlige blomster og planter i naturen. I kan også lade jer inspirere og plukke urter, bær og krydderier, som kan tørres og gemmes eller bruges til at give både mad og drikkevarer en skøn smag af sol og sommer. I kan fx finde bær, svampe, hvidtjørn, timian, mynte, hyben, rønnebær, hyld, blodrod, røllike, perikon, gulaks, æble, bynke, perikum og porse.

Der er mange skønne vandreture i området, og i den nærliggende Tversted Klitplantage kan I bl.a. se Østerklit Stokmølle og de smukke Tversted Søer.

Se campingpladsens pladskort.