Skiveren Autopleje Center

Det er ikke kun familien der skal forkæles på ferien. Trænger bilen til vask, støvsugning eller den helt store hovedrengøring, kan i tage den under kærlig behandling hos Skiveren Autopleje Center.

vask-bil-paa-camping

Gode omgivelser for at få vasket bil, campingvogn eller autocamper på campingpladsen.

Pakker og tilbud

Klik her

Køreklar

I den overdækkede Kärcher Vaskehal er der slange og børste til vask af bil, campingvogn, autocamper, motorcykel og trailer, og den loftsmonterede vaskeslange gør det let at nå alle hjørner af køretøjet. Slangen og vaskedysen kan ved hjælp af en omskifter veksle mellem rent vand, varmt sæbevand og skyllevoks.

Skal autocamperen eller campingvognen vaskes, kan du benytte hallens aluminiumsstige med hjul når du skal i højden. Ved hallen kan du også tømme autocamperens spildevandstanke, og når vasken er overstået, er der mulighed for at benytte vores industristøvsuger og banke tæpper ved vores udendørs vaskeplads.

Den udendørs bilvaskeplads er gratis at bruge, mens der er 10,- kr. møntindkast i Kärcher vaskehallen. Prisen vil derfor være afhængig af, hvor hurtigt man arbejder, og af, hvilket program der vælges. Men en personbil vil koste ca. kr. 30,- og en campingvogn ca. kr. 50,-

Åbningstider:
Hver dag fra kl. 8.00 - 22.00 i hele sæsonen fra 30. marts til 30. september.

Se også campingpladsens topmoderne servicebygninger