Cykelture

Tag cyklerne frem og begiv jer ud på skønne cykelture i området omkring Skiveren Camping. Få pulsen op. Sus op og ned af bakker, ind i skovene og langs strandene.

cykel-pael-efteraar-smallCykeltur i hyggelige omgivelser.

Cykelvenligt overnatningssted

Skiveren Camping er certificeret cykelvenligt overnatningssted. Certificeringsordningen sikrer dig et overnatningssted med fokus på at give cykelturister de bedste oplevelser, så du kun skal fokusere på alt det sjove.

Bed-Bike-small


 

Ruterne i det Nordjyske

Du finder et væld af ruter i det Nordjyske landskab. Den fanstatiske natur gør hver enkelt rute til en dejlig oplevelse. Skovene og klitplantagerne som løber langs asfalten, bakkerne og naturens liv som giver livsglæde og ikke mindst, friheden i kombination med tanken om at du ikke skal nå noget!

Hos Skiveren Camping finder du inspiration til cykelruter. Ruterne varierer i sværhedsgrad og længde – vælg den rute, der passer til dig.

Spørg efter en aktivitetspakke i informationen.

Aktivitetsboks
cykling-aktivitetsboks

Cykling:
Oversigtskort med cykelruter. Vælg mellem 2, 5 og 10 km. Lej cykler i alle størrelser, låse og hjelme. Eller 3- og 4-hjulet cykler på pladsen.

 

Læs mere om mulighederne for arrangerede cykelture her. Eller ønsker du yderligere udfordringer, så tag en tur på mountainbike – her finder du inspiration og ruter til din første eller næste tur på mountainbike.

Vælg en rute - i printversion

Aalbæk 30 km

albak30

Hirtshals 48 km

hirtshals

Skagen 57,5 km

skagen

Rovfuglenes rige 41 km

rovfuglenes rige

5 forskellige ruter

tversted ruter

Cykeludlejning

cykeludlejning