Camping ved Skagen

Camping ved Skagen indbyder til naturoplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.

Skiveren Camping ligger i området syd for Skagen – og omgivelser danner de perfekte rammer for sjove og udfordrende aktiviteter. De store klitplantager og smukke skove indbyder ikke blot til dejlige familiestunder – den varierende natur har nemlig også de ideelle forhold til løbeture, MTB-/ og cykelture samt inspirerende gå-/ og vandreture.

Skagen er en populær og skøn ferieby – og med sin lange og traditionsrige historie, er en af hovedattraktionerne i Nordjylland.

Skiveren Camping tilbyder camping, hytter, udlejningsvogne – og muligheden for en aktiv ferie for hele familien i skønne omgivelser..

Campingpladsens placering blot 25 km fra Skagen er med andre ord; En oplevelse for hele familien! Kombinér familiehygge med attraktioner, kulturelle oplevelser og skøn natur. Oplev Skagen med en ferie på Skiveren Camping.

Campinghytter i Nordjylland

Lej moderne campinghytter i Nordjylland. Hvad enten det er til ferie, familiesammenkomster eller noget helt tredje står Skiveren Camping klar med 3 typer campinghytter – alle veludstyret og inkl. bad, toilet og køkken.

Nordjylland er kendt for det enestående Vesterhav, sin smukke natur og store klitplantager. Skulle du derfor ikke eje en campingvogn, er det oplagt at benytte en campinghytte, så du kan opleve den unikke stemning og frihed der findes i området og på campingpladsen.

Tag familien eller vennerne med på hytteferie og nyd aktiviteterne og de skønne omgivelser. Skiveren Camping ligger syd for Skagen, og med pladsens tema ”AKTIV Camp – bevægelse, sundhed og velvære” kan du være ét med naturen imens du er aktiv. Tag på hytteferie i Nordjylland.

AKTIV Camp er overskriften til AKTIV ferie – og med opskrifter klar inden for forskellige kategorier, har Skiveren Camping gjort det let for dig at være aktiv mens du holder ferie. Tidligere krævede en aktiv ferie at du var forberedt hjemmefra, men det er ikke tilfældet længere.